KAO LIANG CHIEW cirokpárlat
  • KAO LIANG CHIEW cirokpárlat

KAO LIANG CHIEW cirokpárlat

Ft5,490.00
VAT included

„Golden Star Brand” vállalat által előállított termékek zászlóshajója a Kao Liang Chiew cirokpárlat, amely az ázsiai emberek körében rendkívül népszerű ital és egyben elengedhetetlen kelléke a családi, baráti és céges összejöveteleknek.

A párlat legfontosabb alapanyagát az Észak-Kínában termesztett jó minőségű cirok adja, amelyet nagyon szigorú és kifinomult eljárással dolgoznak fel, majd több mint két évig „érlelnek” mielőtt palackba kerül. Ennek a gondos feldolgozásnak köszönhetően a tisztaság, gazdag ízvilág és lágy aromák jellemzik az italt.

A Kao Liang Chiew cirokpárlat egyedi ízvilágával és magas minőségével évtizedek óta nagyon népszerű világszerte. A kínai emberek úgy tartják, hogy fogyasztása javítja az anyagcserét és megszünteti a fáradtságot.

Quantity

Symbol of lightness and delicacy, the hummingbird evokes curiosity and joy. Studio Design' PolyFaune collection features classic products with colorful patterns, inspired by the traditional japanese origamis. To wear with a chino or jeans. The sublimation textile printing process provides an exceptional color rendering and a color, guaranteed overtime.

KLC
2353 Items